EWII Elektrische Bromscooter Tripl Urban Cargo Type 2 (Nr. V217) › Van der Veen Bedrijfswagens

EWII Elektrische Bromscooter Tripl Urban Cargo Type 2 (Nr. V217)

Eigenschappen

Merk
EWII
Model
Elektrische Bromscooter Tripl Urban Cargo Type 2
Kenteken
V-217-EW
Bouwjaar
2021
Km-stand
5 km
Prijs
€ 6.950 incl. BTW

Nieuw voertuig normale nieuwprijs € 12.100,-
Merk EWII
Model TRIPL
Uitvoering 45 km/h (bromfiets)
Vermogen 4 kW (5,4 pk)
Gewicht 301 kg
Batterij LiFePo4 (LFP)
Levensduur 1.500 cycliℹ
Actieradius 100 km
Oplaadtijd 8 uur

TRIPL is een elektrische cargo scooter van een bedrijf uit Denemarken in samenwerking met de Duitse elektrische scooter producent Govecs. De scooter is een zeer robuust voertuig met een uniek design dat de scooter snel en behendig maakt in steden. De scooter’s hoge graat van toegankelijkheid betekent dat de scooter kan helpen om verkeersprolemen in steden op te lossen.

De TRIPL scooter heeft een zeer ruime cargo laadruimte dat geschikt is voor grote paketten. De flexibele cargo module kan worden gecustomiseerd voor specifieke toepassingen. Het kan worden voorzien van een verwarming, koeling of vries module voor voedsel bezorg toepassingen. Er zijn ook modules beschikbaar voor afval ophaaldiensten en een toolbox compartiment. Er is zelfs een module voor een mobiele koffie-bar.De behuizing van de scooter is gemaakt voor eenvoudig gebruik voor advertentie toepassingen.

De TRIPL bestaat geheel uit hoge kwaliteit componenten. De accu’s worden geleverd door SAMSUNG SDI en zijn geproduceerd voor ongecompromiteerde standaarden.TRIPL’s accu is beschikbaar in drie verschillende capaciteiten. Met een 8 kWh Lithium-ion accu heeft de TRIPL een reikwijdte van 100 km. De 8 kWh accu heeft een laadtijd van 8 uur via een standaard stopcontact. Een snellader biedt de mogelijkheid de accu te laden in 4,5 uur.

De accu heeft een lange levensduur en zelfs na 1500 cycles of ongeveer 5 jaar gebruik zal de accu nog steeds 80% van de capaciteit leveren. Een Nordic Accu Pakket is beschikbaar dat het mogelijk maakt om de accu te laden in temperaturen tot -20° C.

Contact

Neem voor een vraag of meer informatie contact met ons op over onze grote voorraad nieuwe en gebruikte bedrijfswagens.

Van der Veen Bedrijfswagens  streeft ernaar de informatie met betrekking tot de website  up to date te houden , hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend .Disclaimer