Nieuws › Van der Veen Bedrijfswagens

Nieuws

15 jun 2016

Rai pleit voor kilometerheffing

Het omstreden onderwerp is door het huidige kabinet in de koelkast gezet. ''Wij vinden het belangrijk dat de ban van het onderwerp wordt gehaald nu de verkiezingen voor de Tweede Kamer er weer aankomen", zegt woordvoerder Cees Boutens.

RAI wil de discussie samen met andere voorstanders van kilometerheffing, zoals de ANWB en milieuorganisaties, nieuw leven inblazen. Eerdere vaak genoemde bezwaren spelen volgens de organisatie nu mogelijk minder. Zo zijn mensen inmiddels door de opkomst van smartphones meer gewend aan het opgeven van privacy in ruil voor diensten

01 jun 2016

Nieuwe website

Zoals u kunt zien is onze nieuwe website online.

De oude website heeft jarenlang trouwe dienst gedaan  maar met de nieuwe website hopen wij u nog meer inzicht te geven in wie wij zijn , wat we doen en waar we voor staan.

25 mei 2016

Nederland wil meer prioriteit en geld voor mobiliteit

Een coalitie van 24 maatschappelijke partijen, waaronder BOVAG, roept premier Rutte op om meer geld vrij te maken voor mobiliteit. Nu de economie in Nederland weer groeit, dreigt de mobiliteit een knelpunt te worden. Er moet daarom extra worden geïnvesteerd in onder andere weginfrastructuur, fietsvoorzieningen, waterwegen en spoorvervoer.

06 jan 2016

Toch de weg op met ijzel? Dit moet je doen

Met ijzel de weg op is geen goed idee. Moet je toch de weg op, hierbij wat tips.