Nieuws › Van der Veen Bedrijfswagens

Nieuws

12 sep 2016

Wetsvoorstel fiscale behandeling (bestel)auto’s aangenomen

De bijtelling, wegenbelasting en BPM van (bestel)auto’s veranderen vanaf 2017. Recent heeft de Eerste Kamer een wetsvoorstel aangenomen over de fiscale behandeling van (bestel)auto’s. Hieronder staan de wijzigingen voor u op een rij, per categorie auto.

08 sep 2016

Mercedes Vision Van: blik in de toekomst

Met de Vision Van heeft Mercedes-Benz deze week laten zien hoe de bestelauto van de toekomst eruit zou kunnen zien. De Vision Van is volledig elektrisch aangedreven en heeft onder meer drones aan boord, waarmee pakketjes kunnen worden bezorgd.

26 jul 2016

Europese Commissie lanceert groene app

Autorijders in de EU kunnen voortaan online uitrekenen hoeveel CO2 hun wagen tijdens tripjes naar kantoor of op vakantie uitstoot. De ‘Green Driving Tool’ is ontwikkeld door een onderzoekscentrum van de Europese Commissie die de app maandag in Brussel lanceerde.

15 jun 2016

Rai pleit voor kilometerheffing

Het omstreden onderwerp is door het huidige kabinet in de koelkast gezet. ''Wij vinden het belangrijk dat de ban van het onderwerp wordt gehaald nu de verkiezingen voor de Tweede Kamer er weer aankomen", zegt woordvoerder Cees Boutens.

RAI wil de discussie samen met andere voorstanders van kilometerheffing, zoals de ANWB en milieuorganisaties, nieuw leven inblazen. Eerdere vaak genoemde bezwaren spelen volgens de organisatie nu mogelijk minder. Zo zijn mensen inmiddels door de opkomst van smartphones meer gewend aan het opgeven van privacy in ruil voor diensten

01 jun 2016

Nieuwe website

Zoals u kunt zien is onze nieuwe website online.

De oude website heeft jarenlang trouwe dienst gedaan  maar met de nieuwe website hopen wij u nog meer inzicht te geven in wie wij zijn , wat we doen en waar we voor staan.

25 mei 2016

Nederland wil meer prioriteit en geld voor mobiliteit

Een coalitie van 24 maatschappelijke partijen, waaronder BOVAG, roept premier Rutte op om meer geld vrij te maken voor mobiliteit. Nu de economie in Nederland weer groeit, dreigt de mobiliteit een knelpunt te worden. Er moet daarom extra worden geïnvesteerd in onder andere weginfrastructuur, fietsvoorzieningen, waterwegen en spoorvervoer.